Iohannis, întrebat câte articole are Constituţia: Nu răspund la astfel de provocări

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, sâmbătă, la Braşov, câte articole are Constituţia, el replicând că nu răspunde la astfel de provocări şi precizând că este obişnuit, ca dascăl, să adreseze el întrebările de acest tip.

2144 afișări
Imaginea articolului Iohannis, întrebat câte articole are Constituţia: Nu răspund la astfel de provocări

Iohannis, întrebat câte articole are Constituţia: Nu răspund la astfel de provocări (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafrax Foto)

Iohannis a fost întrebat câte articole cuprinde Constituţia României, câte se referă la instituţia prezidenţială şi ce prevederi cuprinde primul dintre acestea. ”Nu răspund la astfel de provocări. Eu sunt obişnuit să pun eu întrebările în calitatea mea de dascăl. Dacă aveţi întrebări politice cu mare plăcere”, a replicat preşedintele PNL.

El a mai fost întrebat dacă se teme că primarii PNL sau PDL vor părăsi formaţiunile din partea cărora au fost aleşi. ”Am mare încredere în primarii mei”, a replicat Iohannis.

Liga Aleşilor Locali a ACL s-a întrunit sâmbătă la Braşov, în prezenţa a circa 1500 de aleşi locali din partea PNL şi PDL, aceştia adoptând o rezoluţie de susţinerea a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale şi de respingere a prevederilor OUG 55/2014 care favorizează traseismul politic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici