Iohannis: Ruperea USL nu exclude o viitoare coaliţie la guvernare între liberali şi social-democraţi

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, joi, că ruperea USL nu exclude o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi, "când se va ivi", afirmând că, "în măsura în care liderii acestei coaliţii vor colabora foarte bine se pot obţine rezultate".

642 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Ruperea USL nu exclude o viitoare coaliţie la guvernare între liberali şi social-democraţi

Iohannis: Ruperea USL nu exclude o viitoare coaliţie la guvernare între liberali şi social-democraţi

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă mai vede posibilă o colaborare între liberali şi social-democraţi după ruperea USL, el răspunzând afirmativ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În practică s-a văzut că lucrurile pot fi aduse la un numitor comun. USL s-a rupt, dar asta nu înseamnă că trebuie să ştergem tot cu buretele. A funcţionat, chiar şi la guvernare. În opoziţie a funcţionat excelent, dar chiar şi la guvernare a funcţionat bine un an jumate. Nu se va reveni în alianţă, fiindcă alianţa a fost USL, ea a fost denunţată. Asta nu înseamnă că nu se poate gândi o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi. Nu acum, într-o altă etapă, când se va ivi. Nu pot fi excluse astfel de scenarii şi, în măsura în care liderii acestei coaliţii vor colabora foarte bine, se pot obţine rezultate", a răspuns Iohannis.

Acesta a precizat, răspunzând unei întrebări, că "PNL ar fi putut fi mai incisiv" în timpul guvernării USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici