Iohannis: Sunt un politician de succes, pur şi simplu. Sibiul este cartea mea de vizită, e vizitabilă

Liderul PNL, Klaus Iohahnis, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că este "un politician de succes, pur şi simplu", iar cartea sa de vizită este Sibiul şi "e vizitabilă", adăugând că vrea mai puţin circ şi mai multe soluţii, precum şi sobrietate în instituţia prezidenţială.

319 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Sunt un politician de succes, pur şi simplu. Sibiul este cartea mea de vizită, e vizitabilă

Iohannis: Sunt un politician de succes, pur şi simplu. Sibiul este cartea mea de vizită, e vizitabilă (Imagine: Silvana Armat/Mediafax Foto)

Întrebat care sunt punctele sale tari şi cele slabe, Iohannis a răspuns: “Eu vă spun punctele mele tari. Pe cele slabe vi le cântă diferite televiziuni în fiecare seară, şi cele reale, şi cele inventate. Punctele mele tari? Sunt un politician de succes, pur şi simplu. Sibiul este cartea mea de vizită, este cunoscută şi e chiar vizitabilă. Atitudinea mea este, cu siguranţă, un plus, fiindcă eu vreau să fiu preşedintele României, iar abordarea mea este, cu siguranţă, foarte pozitivă şi bună. Vreau să schimb felul în care se face politică în România. Asta înseamnă un pic mai puţin circ şi puţin mai multe soluţii, mai multă seriozitate, sobrietate în instituţia prezidenţială, mai multe soluţii pentru economie, pentru educaţie, pentru sănătate”.

Iohannis a adăugat că are programul pregătit, iar “noul partid mare de dreapta a pregătit programul de ţară”.

“Noi ştim ce vrem, dar ştim şi cum (…) Important pentru mine este nu doar să câştigăm acum alegerile prezidenţiale. Este doar primul pas. Lucrurile vor funcţiona aşa cum ni le-am imaginat atunci când vom avea şi preşedinte, şi Guvern. Din colaborare nu iese circ pe televizor, ci apar efecte de sinergie care îmbunătăţesc net modul în care funcţionează statul”, a afirmat liderul liberal.

Întrebat dacă ştie pe cine va vota Crin Antonescu, el a răspuns: “Eu cred că mă votează, mă bazez pe el”.

Klaus Iohannis s-a aflat, miercuri, la Bistriţa. El a vizitat Biserica Evanghelică, a făcut un mic tur pe jos prin oraş şi s-a întâlnit cu activul ACL în saloanele unui hotel de cinci stele din oraş. Alături de el s-au aflat Cătălin Predoiu şi Mihai Răzvan Ungureanu, dar şi alţi lideri ai ACL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici