Ionuţ Stroe (PNL): Parcul Tineretului, administrat de Nicuşor Dan, e lăsat în paragină şi arată dezastruos

„Nu pot să nu remarc diferenţa frapantă între Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor, în comparaţie cu Parcul Tineretului, care este lăsat în paragină şi arată dezastruos, pentru că este administrat de Nicuşor Dan, prin Primăria Generală”, afirmă liderul PNL Sector 4, Ionuţ Stroe.

163 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe (PNL): Parcul Tineretului, administrat de Nicuşor Dan, e lăsat în paragină şi arată dezastruos

Ionuţ Stroe (PNL): Parcul Tineretului, administrat de Nicuşor Dan, e lăsat în paragină şi arată dezastruos

„Merg des în parcurile din Sectorul 4 şi nu pot să nu remarc diferenţa frapantă între parcurile care arată foarte bine, administrate de primăria Sectorului 4 şi Daniel Băluţă, Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor, în comparaţie cu Parcul Tineretului, care este lăsat în paragină şi arată dezastruos, pentru că este administrat de Nicuşor Dan, prin Primăria Generală! Paradoxal, geografic aflate unul lângă altul, diferenţa dintre cele două parcuri, Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, şi parcul Tineretului este de la cer la pământ, totul datorându-se managementului, primele două bucurându-se de unul performant, cel din urmă fiind administrat prost”, scrie pe Facebook liderul PNL Sector 4, Ionuţ Stroe.

El aminteşte că a fost duminică în Tineretului, alături de Cătălin Cîrstoiu, pentru a discuta cu cetăţenii din sector.

„Ce am văzut şi ce ne-au spus şi oamenii nemulţumiţi care stau în proximitatea Parcului Tineretului şi vin des in parc? Trotuarele de lângă lac sunt într-o stare foarte proastă, un real pericol pentru copii, mult moloz rămas de la lucrări recente, mai ales pe spaţiile verzi, fântânile sunt în paragină şi nu funcţionează de ani de zile, iarba nu este tăiată, spaţiile verzi sunt invadate de buruieni, băncile sunt neîngrijite, rupte, inconfortabile şi prea joase. Mai exact, Nicuşor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărame, în timp ce, iată, la o aruncătură de băţ, în Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, administrate de Daniel Băluţă, lucrurile arată complet altfel: parcuri frumoase şi îngrijite. Ba mai mult, Daniel Băluţă a reuşit să construiască în sectorul 4 de la 0 Parcul Tudor Arghezi, care arată foarte bine! (...) Bucureştiul are o soluţie, după 9 iunie Cătălin Cîrstoiu va vindeca acest oraş! Şi în final, şi Parcul Tineretului va arata ca un loc unde să îţi facă plăcere să te plimbi. Este promisiunea lui Cătălin Cîrstoiu, pe care sunt sigur că o va ţine”, încheie Stroe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici