Israelienii cer demisia lui Netanyahu. Mii de protestatari s-au adunat în faţa casei sale

  • Mii de israelieni au protestat sâmbătă seara în faţa casei lui Benjamin Netanyahu
  • Protestatarii cer demisia Prim-Ministrului după ce a instituit starea de urgenţă
  • Poliţia a arestat mai mulţi protestatari pe motiv că deranjau ordinea publică
721 afișări
Imaginea articolului Israelienii cer demisia lui Netanyahu. Mii de protestatari s-au adunat în faţa casei sale

Sursa foto: profimedia

 

Prim-Ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, probabil regretă că a ridicat restricţiile. Oamenii au profitat şi au ieşit cu zecile de mii să protesteze în faţa casei lui.
 
De 4 luni se protestează neîncetat în Israel. A doua stare de urgenţă instituită în luna septembrie i-a înfuriat şi mai tare pe oameni. Timp de o lună, ei nu au putut nici măcar să protesteze la o distanţă mai mare de 1 kilometru de casa lor. Cum s-a ieşit din starea de urgenţă a început haosul! În faţa casei Prim-Ministrului Benjamin Netanyahu s-au strâns zeci de mii de oameni. Poliţia a intervenit la un moment dat şi a început să aresteze diferiţi protestari. Alţii au încercat să-i scape pe cei prinşi de oamenii legii.
 
Popularitatea lui Benjamin Netanyahu a suferit un declin major în ultimele luni. 25 la sută din populaţie nu mai are job iar economia ţării este mai şubredă ca niciodată. În plus, premierul Netanyahu este acuzat de fraudă şi mită într-o serie de scandaluri care implică asociaţi cu bani şi moguli.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici