Jurnalistul Liviu Iolu, consilier al premierului Cioloş

Jurnalistul Liviu Iolu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, el fiind în prezent editorialist la cotidianul „Adevărul”.

1347 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Liviu Iolu, consilier al premierului Cioloş

Jurnalistul Liviu Iolu, consilier al premierului Cioloş (Imagine: Andrei Pungovschi/ Mediafax Foto)

Liviu Iolu nu este la prima experienţă în administraţia publică centrală. Pentru o scurtă perioadă (martie-aprilie 2012) a ocupat funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului Muncii în Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Din septembrie 2012 este editorialist al cotidianului Adevărul şi coordonator al televiziunii online Adevărul Live.

Absolvent al Facultăţii de Jurnalism a Universităţii Alexandru Ioan Cuza  din Iaşi, a debutat ca jurnalist la Opinia Studentească, în anul 2000,  şi a lucrat la TVR Iaşi.

În perioada 2004- 2011 a scris la Evenimentul zilei şi a publicat, ocazional, în revista Dilema veche.

De-a lungul carierei a primit mai multe premii pentru reportaj şi expresivitate jurnalistică acordate de Clubul Român de Presă (CRP), Freedom House sau World Vision.

În 2008 a primit Marele Premiu pentru presă scrisă al Clubului Român de Presă pentru seria de articole ”Arestaţi de aliaţi”.

Precizăm că mandatul lui Dan Suciu în funcţia de purtător de cuvânt al guvernului expiră la 31 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici