Kelemen: PLR trebuie să găsească o soluţie juridică pentru a fi în Guvern fiindcă nu există ca partid

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că PLR trebuie să găsească o soluţie juridică pentru a intra în componenţa viitorului Guvern Ponta 4 întrucât nu există oficial, ca partid.

384 afișări
Imaginea articolului Kelemen: PLR trebuie să găsească o soluţie juridică pentru a fi în Guvern fiindcă nu există ca partid

Kelemen: PLR trebuie să găsească o soluţie juridică pentru a fi în Guvern fiindcă nu există ca partid (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

„PLR nu există oficial. Vor intra la guvernare într-un fel, într-un mod. Găsesc ei o formulă juridică, acest lucru îl ştiu, l-am înţeles, dar nu sub formă de PLR. Deci trebuie să găsească o soluţie juridică. Vor intra ca independenţi, vor intra împreună cu alte partide. Aici e treaba lor, eu nu am soluţia juridică şi nici nu caut eu soluţia juridică, nu mă priveşte”, a spus Kelemen.

Premierul Victor Ponta a anunţat, după şedinţa BPN, că luni va propune Parlamentului noua structură a Guvernului. ”Am discutat cu colegii din PSD şi i-am informat despre discuţiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC şi PLR, privind restructurarea guvernului, discuţiile vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului”, a anunţat Victor Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici