Klaus Iohannis a depus, la Ierusalim, o coroană de flori în memoria victimelor Holocaustului - FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, joi, la Ierusalim, o coroană de flori în memoria victimelor Holocaustului. Şeful statului a subliniat, într-o postare pe Facebook, că prin omagierea memoriei trecutului, România se angajează ferm în combaterea antisemitismului, rasismului şi discriminării.

100 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a depus, la Ierusalim, o coroană de flori în memoria victimelor Holocaustului - FOTO

Sursa FOTO: Facebook

„Onorat să reprezint România la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim. Prin omagierea memoriei trecutului, consolidăm angajamentul ferm al ţării noastre în eforturile de combatere a antisemitismului, rasismului şi discriminării. Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului. #WorldHolocaustForum #UnitedInMemory75”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Preşedintele României a participat, joi, la cea de-a cincea ediţie a Forumului liderilor internaţionali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului, eveniment care a avut loc în Centrul Naţional pentru Comemorarea Holocaustului - Yad Vashem, din Ierusalim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici