Liberalii nu vor semna pactul pentru sănătate propus de PSD. Alina Gorghiu: „Orice apropiere de PSD dăunează”

  • PNL nu va semna un pact pe sănătate, domeniul unde PSD a dat dovadă de „cea mai mare bătaie de joc şi a creat haos, punând în pericol viaţa românilor”
  • Senatorul liberal Alina Gorghiu: „Orice apropiere de PSD dăunează!”.
628 afișări
Imaginea articolului Liberalii nu vor semna pactul pentru sănătate propus de PSD. Alina Gorghiu: „Orice apropiere de PSD dăunează”

„Orice apropiere de PSD dăunează! PNL nu va semna nimic alături de PSD! Cu atât mai mult un pact pe sănătate, domeniul unde PSD a dat dovadă de cea mai mare bătaie de joc şi a creat haos, punând în pericol viaţa românilor”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea adaugă că social-democraţii „au ratat” construirea a 8 spitale regionale promise în campania din 2016.

„Au lăsat zero stocuri sanitare. Au instigat oamenii să nu poarte mască. Au măcelărit legea stării de alertă”, scrie senatorul liberal.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut joi lui Klaus Iohannis şi preşedinţilor partidelor parlamentare să îşi asume pactul pentru sănătate: „Nu mai merge cu jumătăţi de măsură, sănătatea va fi prioritatea absolută”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici