Liberalul Dan Motreanu şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul PNL Dan Motreanu a depus, marţi, la Biroul permanent al Camerei, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei, începând din data de 1 octombrie, el fiind trimis în judecată pentru spălare de bani, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2008.

1355 afișări
Imaginea articolului Liberalul Dan Motreanu şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Liberalul Dan Motreanu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Prin prezenta, subsemnatul Dan Ştefan Motreanu ales deputat în circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi, colegiul uninominal 3, vă anunţ că demisionez din funcţia de vicepreşedinte al Camerei deputaţilor, începând cu data de 1 octombrie 2015", se arată în cererea de demisie adresată Biroului Permanent al Camerei.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, marţi, în plenul Parlamentului, răspunzând acuzaţiilor lui Victor Ponta la adresa liberalilor, că are pe masă demisia liberalului Dan Motreanu.

DNA a anunţat luni că Dan Motreanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, şi fostul consilier prezidenţial George Scutaru au fost trimişi în judecată pentru spălare de bani, în dosarul în care sunt acuzaţi că au primit 250.000 de euro, respectiv 170.000 de euro pentru finanţarea campaniei electorale din 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici