Liderul deputaţilor PSD, după ce Cîţu şi-a depus mandatul: Parlamentarii PSD rămân în Bucureşti

  • Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, spune, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul, că parlamentarii PSD rămân în Bucureşti ca să poată vota dacă va fi nevoie.
  • „Perspectiva ca acest Guvern să fie votat i-a speriat extrem de tare”, spune Alfred Simonis despre PNL.
  • Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înaintea începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00.
1449 afișări
Imaginea articolului Liderul deputaţilor PSD, după ce Cîţu şi-a depus mandatul: Parlamentarii PSD rămân în Bucureşti

„Parlamentarii PSD rămân în Bucureşti”

„Perspectiva ca acest Guvern să fie votat i-a speriat extrem de tare şi i-a pus în situaţia în care să îşi depună acest mandat. Dovedeşte clar că nu şi-au dorit ca acest Guvern să treacă şi îşi doreau să continue această mascaradă în care Parlamentul este obligat să accepte propuneri de miniştrii extrem de incapabili, să facă nişte calendare de audieri, în timp ce priorităţile ţării ar trebui să fie altele”, a declarat liderul deputaţilor PSD.

Potrivit acestuia, PSD a cerut deja parlamentarilor să nu părăsească Bucureştiul pentru situaţia în care vor fi nevoiţi să audieze în regim de urgenţă vreun ministru şi să dea un vot pentru un eventual premier.

„România are nevoie de un Guvern în cel mai scurt timp, iar pentru asta vom rămâne la Parlament”, a spus Alfred Simonis.

Acesta a făcut un apel la responsabilitate din partea PNL şi a preşedintelui Iohannis să desemneze un premier capabil să gestioneze ţara în situaţie de criză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici