Video Liderul grupului Minorităţilor naţionale din Parlament, Varujan Pambuccian, despre Shhaideh: E un om serios, muncitor şi inteligent

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcţia de premier, este "un om serios şi muncitor şi inteligent", dar şi o persoană care se "ţine de cuvânt", a declarat joi liderul grupului Minorităţilor naţionale din Parlament, Varujan Pambuccian, după consultările cu preşedintele Iohannis.

550 afișări

"Nu am auzit pe nimeni plângându-se că nu se ţine de cuvânt de ceea ce spune că va face. E un om serios şi muncitor şi inteligent", a spus deputatul Pambuccian.

Întrebat despre susţinerea prim vot a unui premier, deputatul Pambuccian a răspuns: "Nu am discutat chestiunea aceasta, ca să susţinem pe cineva trebuie să ai înainte o discuţie cu acel cineva, neavând nicio discuţie cu nimeni nu avem nimic în momentul de faţă de susţinut sau de nesusţinut. Urmează să avem discuţia aceasta săptămâna viitoare şi vom vedea".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici