PNL Botoşani: PDL a oferit PNL Ministerul de Finanţe pentru a intra la guvernare

Preşedintele PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, a declarat, joi, că PDL a invitat PNL la guvernare şi că liberalilor li s-a oferit "jumătate - jumătate", inclusiv Ministerul Finanţelor, dar că liberalii nu se gândesc acum să intre la guvernare.

53 afișări
Imaginea articolului PNL Botoşani: PDL a oferit PNL Ministerul de Finanţe pentru a intra la guvernare

PNL Botoşani: PDL a oferit PNL Ministerul de Finanţe pentru a intra la guvernare

Ţurcanu a spus, într-o conferinţă de presă, că Partidul Democrat Liberal a "invitat" liberalii la guvernare, după ce PSD nu va mai face parte din coaliţia de guvernământ, oferindu-le "jumătate-jumătate".

"Ne-au promis chiar şi Ministerul de Finanţe şi ne-au mărturisit că au nevoie de o platformă liberală pentru a depăşi criza. Dar PNL nici nu se gândeşte să intre la guvernare, cel puţin până în noiembrie, decembrie. Nu avem timp să ne gândim la asta. Scopul nostru este scrutinul pentru prezidenţiale", a mai spus Florin Ţurcanu.

Senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei a declarat, miercuri, că actul guvernamental se realizează mai uşor cu apropiaţii doctrinari decât cu străinii, arătând că PDL încă aşteaptă ca PNL, partid de dreapta, să-şi schimbe atitudinea faţă de PDL atât la vârf, cât şi la nivel local.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că liberalii au primit, neoficial, semnale privind participarea la guvernare sau susţinerea Guvernului, liderii PNL hotărând să nu dea curs acestor invitaţii şi criticând precuparea preşedintelui Băsescu "de a încerca o nouă păcăleală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici