Liderul PPDD Buzău, Eduard Dumitraşcu, numit de Ponta secretar de stat la Ministerul Fondurilor UE

Liderul organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), Eduard Dumitraşcu, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

869 afișări
Imaginea articolului Liderul PPDD Buzău, Eduard Dumitraşcu, numit de Ponta secretar de stat la Ministerul Fondurilor UE

Liderul PPDD Buzău, Eduard Dumitraşcu, numit de Ponta secretar de stat la Ministerul Fondurilor UE (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Decizia a fost semnată luni de premierul Ponta.

Ca activitate profesională, site-ul Consiliului Judeţean Buzău, unde Eduard Dumitraşcu este consilier judeţean, menţionează meseriile de agent vânzări (1999-2000), manager vânzări (2000-2004) şi director general la casă de producţie audio-video, el lucrând, potrivit presei, şi la OTV.

Tot luni, Ponta a numit-o pe Simona-Allice Man, preşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), cu rang de secretar de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici