Liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe premierul Dacian Cioloş că l-a plagiat: Nu mă supăr

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe prim-ministrul Dacian Cioloş că l-a plagiat când a spus că nu este nevoie de ''lideri mesianici'', spunând că el a folosit această sintagmă în urmă cu câteva zile.

1863 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe premierul Dacian Cioloş că l-a plagiat: Nu mă supăr

Dragnea îl acuză pe Cioloş că l-a plagiat: Nu mă supăr

''Am văzut în seara aceasta la domnul Cioloş, un mic plagiat, dar nu mă supăr'', a comentat Liviu Dragnea la Realitatea Tv, referindu-se la cele spuse de Dacian Cioloş la mitingul PNL, şi anume că nu crede în lideri mesianici. Liderul PSD a susţinut că el a folosit această expresie în urmă cu câteva zile, când a spus că România nu are nevoie de lideri mesianici, ci de un program bazat concret pe cifre.

Dragnea a reiterat că exclude să participe la guvernare cu Dacian Cioloş premier. ''Nu cu mine preşedinte al PSD'', a adăugat el.

România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici, le-a transmis duminică premierul Dacian Cioloş susţinătorilor PNL adunaţi la mitingul din Piaţa Revoluţiei, adăugând că singura care poate să îi dicteze lucruri este propria conştiinţă.

''Am văzut aici şi pe diferite pancarte şi în filmul care s-a prezentat ... s-a vorbit despre lider'', a constat Dacian Cioloş ''cu toată sinceritatea'' despre evenimentul la care a participat. ''Cred că România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici'', le-a spus el liberalilor, adăugând că schimbarea începe cu fiecare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici