Liliana Mincă s-a înscris în UNPR

Liliana Mincă, fostul preşedinte al Loteriei Române, lider al organizaţiei de femei a PC, s-a înscris, joi, în UNPR şi va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finanţe al acestui partid.

1737 afișări
Imaginea articolului Liliana Mincă s-a înscris în UNPR

Liliana Mincă s-a înscris în UNPR (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Liliana Mincă, fostul preşedinte al Companiei Naţionale Loteria Română, s-a înscris joi, 22 decembrie 2011, în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Liliana Mincă va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finanţe din UNPR", se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Uniunii.

Liliana Mincă era lider al organizaţiei de femei a PC. În 30 august, Biroul Politic al PC a decis ca Liliana Mincă să fie lider interimar al acestei organizaţii, după ce Lia Ardelean, care ocupa anterior funcţia, a demisionat.

La alegerile parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 19 Bucureşti, câştigate de Teo Trandafir (PDL), Liliana Mincă a fost candidatul Alianţei PSD+PC.

În octombrie, în contextul demisiei lui Cristian Popescu Piedone din funcţiile deţinute în PC, Liliana Mincă susţinea că edilul Sectorului 4 este un bun primar, dar că "nu a fost niciodată un om de partid", nu a călcat niciodată în biroul pe care îl are la sediul central al PC, nu a fost în filiale şi e "un om fără scrupule".

"Cred că singurul său interes acum este cel dictat de putere, şi anume să rupă PC în două ca mai apoi să îi fie mai uşor PDL-ului să dezbine şi USL. PDL nu are proiecte pentru români şi de teama de a nu pierde alegerile din 2012, şi mai ales de teama de USL, fac tot ce pot să dărâme această construcţie politică. Îmi pare rău că avem în partid oameni atât de slabi şi de şantajabili care cedează celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fără caracter şi fără scrupule, mă refer aici atât la Ciuhodaru, cât şi la Piedone, care maschează că interesul lor este cel de a-i ajuta pe români. Adevăratul interes însă, şi mai ales adevărata faţă, nu pot fi mascate şi în interiorul partidelor. Aici ori eşti om de caracter, ori nu eşti!", susţinea Liliana Mincă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici