Liviu Dragnea: Obiectivul nostru, al meu este zero tăieri ilegale de păduri

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, într-o postare pe Facebook, că unul dintre obiectivele formaţiunii social-democrate şi al său este "zero tăieri ilegale de păduri".

1338 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Obiectivul nostru, al meu este zero tăieri ilegale de păduri

Liviu Dragnea: Obiectivul nostru, al meu este zero tăieri ilegale de păduri

"Tăierile de păduri fără noimă şi fără respectarea legii au produs schimbari climatice care ne afectează pe toţi. Obiectivul nostru, al meu, este ZERO tăieri ilegale de păduri! Vom introduce reguli drastice privind tăierile de #păduri. Avem un program de #reîmpădurire pentru care am alocat sute de milioane de euro, pe care vrem să-l derulăm pe mai mulţi ani, care să depăşească şi urmatorul mandat", a scris Dragnea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anterior, într-o intervenţie la TV, unde a vorbit despre vizita sa în Austria şi întâlnirea cu cancelarul austriac, liderul social-democrat declarase: "Am vorbit şi despre păduri, despre mediu, foarte calm, nu este o noutate pentru nimeni că e o discuţie despre firma Schweinhofer care lucrează aici şi am spus deschis că, din punctul nostru de vedere, toate firmele străine, inclusiv cele austriece, Austria e pe locul doi ca investiţii în România, sunt bine primite, sprijinite, vom avea un program de relaxare fiscală, dar trebuie să îndeplinească doua condiţii: să respecte legea românească şi să respecte regulile de protecţia mediului".

Preşedintele PSD a spus că i-a notificat şefului guvernului de la Viena faptul că PSD vrea să elimine tăierile ilegale de păduri, un obiectiv care "nu e imposibil de realizat" şi că acesta "a fost de acord" cu cele menţionate de liderul social-democrat.

"(...)A fost de acord cu mine. Sunt suspiciuni cu activitatea acestei firme, dar noi, nefiind din guvern, neavând acces la instituţii de control, dacă vom prelua guvernarea, vom lămuri lucrurile şi sper că aceste suspiciuni să nu se justifice, iar dacă se justifică, trebuie intrat în legalitate", spunea Dragnea, la Realitatea TV.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici