Ludovic Orban a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost votat, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor, în funcţia de vicepreşedinte al forului, el urmându-i astfel deputatului liberal Dan Motreanu, care a demisionat din conducerea Camerei Deputaţilor.

868 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Ludovic Orban a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Ludovic Orban a fost validat în această funcţie cu 210 voturi "pentru" şi 34 "împotrivă".

Orban a fost propus de PNL pentru a-l înlocui pe Dan Motreanu, acesta demisionând cu 1 octombrie din funcţia de vicepreşedinte al Camerei, după ce a fost trimis în judecată pentru spălare de bani, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2008.

Ludovic Orban primeşte funcţia după ce, la începutul sesiunii parlamentare, a pierdut competiţia internă pentru un nou mandat de lider al grupului PNL, în favoarea lui Eugen Nicolăescu, la o diferenţă de un singur vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici