Luminiţa Iordache şi Georgiu Gingăraş s-au alăturat grupului independenţilor

Deputatul PSD, Luminiţa Iordache, s-a alăturat Grupului independenţilor coordonat de Gabriel Oprea, grup care va fi de asemenea susţinut şi de fostul ministru PSD al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş.

180 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Iordache şi Georgiu Gingăraş s-au alăturat grupului independenţilor

Luminiţa Iordache şi Georgiu Gingăraş s-au alăturat grupului independenţilor (Imagine: www.cdep.ro)

"Deputatul Luminiţa Iordache este, din data de 13 aprilie 2010, membru al Grupului Parlamentarilor Independenţi condus de deputatul Gabriel Oprea", se arată în comunicat.

Jurist de profesie, Luminiţa Iordache este deputat de Iaşi şi secretar al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din Camera Deputaţilor.

"De asemenea, domnul Georgiu Gingăraş s-a alăturat marţi Grupului Parlamentarilor Independenţi", se arată în comunicat.

Georgiu Gingăraş a fost ministrul tineretului şi sportului în Guvernul PSD în perioada 2000 - 2003 şi deputat în legislatura 2000 - 2004.

"Luminiţa Iordache şi Georgiu Gingăraş sprijină proiectul politic al grupului independenţilor din Senat şi Camera Deputaţilor, la care îşi vor aduce contribuţia pe domeniile de expertiză", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici