Marian Vanghelie, băgat personal de deputatul Radu Popa în Parlament

Marian Vanghelie a intrat în Parlament pe bon de acces solicitat personal de deputatul Radu Popa, cel care a organizat conferinţa de presă de joi în Palatul Parlamentului.

2394 afișări
Imaginea articolului Marian Vanghelie, băgat personal de deputatul Radu Popa în Parlament

Marian Vanghelie, băgat personal de deputatul Radu Popa în Parlament

Iniţial, deputatul Radu Popa a anunţat că doreşte să susţină, alături de doi colegi parlamentari şi “de câţiva invitaţi”, o conferinţă de presă în spaţiul special destinat din Parlament, care are în fundal însemnele Camerei Deputaţilor.

Marian Vanghelie, care nu este parlamentar şi drept urmare nu are legitimaţie de acces permanent în instituţie, a intrat pe baza unui bon de acces solicitat personal de deputatul Radu Popa.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată la Palatul Parlamentului, Vanghelie a anunţat îşi va asuma preşedinţia comitetului de iniţiativă pentru reorganizarea Partidului Dreptatea Socială (PDS), la propunerea liderului PDS, Ion Sasu, afirmând că mai mulţi membri ai Partidului Social Democrat se vor alătura formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici