Marko: Discutăm propunerea lui Băsescu în UDMR, dar nu văd un motiv de a renunţa la Iohannis

Preşedintele UDMR, Marko Bela a declarat, vineri, că liderii din conducerea Uniunii vor discuta propunerea preşedintelui Traian Băsescu, el adăugând însă că în acest moment nu vede de ce majoritatea parlamentară ar renunţa la propunerea făcută anterior, respectiv la Klaus Johannis.

13 afișări
Imaginea articolului Marko: Discutăm propunerea lui Băsescu în UDMR, dar nu văd un motiv de a renunţa la Iohannis

Marko: Discutăm propunerea lui Băsescu în UDMR, dar nu văd un motiv de a renunţa la Iohannis (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"Vom discuta în conducerea UDMR această propunere, aşa este corect, aşa este cinstit, dar în acest moment nu văd un motiv pentru care ar trebui să renunţăm la propunerea făcută de majoritatea parlamentară, Klaus Johannis", a declarat Marko pentru MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă, desemnat pentru postul de premier, a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici