Mesajul de felicitare al lui Traian Băsescu pentru preşedintele ales al Georgiei

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, luni, un mesaj preşedintelui ales al Georgiei, Georgi Margvelashvili, adesându-i felicitări şi urări de succes în îndeplinirea mandatului şi reconfirmând interesul României pentru dezvoltarea pe mai departe a relaţiilor dintre cele două state.

186 afișări
Imaginea articolului Mesajul de felicitare al lui Traian Băsescu pentru preşedintele ales al Georgiei

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Cu ocazia alegerii dumneavoastră în înalta demnitate de preşedinte al Georgiei, am onoarea să vă adresez, în numele meu şi al poporului român, cele mai sincere felicitări şi urări de succes în îndeplinirea mandatului care v-a fost încredinţat. Totodată, folosesc acest prilej pentru a vă reconfirma interesul României pentru dezvoltarea pe mai departe a relaţiilor dintre statele noastre în toate domeniile de activitate, atât în cadru bilateral, cât şi la nivelul organizaţiilor internaţionale. Vă rog să primiţi, stimate domnule Preşedinte, asigurarea înaltei mele consideraţii, împreună cu cele mai alese gânduri şi urări de sănătate şi bunăstare pentru poporul georgian", se arată în mesajul şefului statului, conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Margvelachvili, în vârstă de 44 de ani, un filosof puţin cunoscut marelui public, a obţinut aproape 62% dintre voturile exprimate la alegerile prezidenţiale din Georgia, potrivit unor rezultate oficiale anunţate după numărarea a aproape 99% dintre buletinele de vot, a relatat AFP.

Adversarul său, David Bakradze, candidatul susţinut de către preşedintele în exerciţiu, a fost devansat cu mult, obţinând aproape 22% dintre voturile exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici