Mesajul lui Dan Barna de Ziua Constituţiei: USR va continua pe drumul reformării statului român

Dan Barna a afirmat duminică, pe Facebook, că USR va continua pe drumul reformării statului român. Liderul formaţiunii aminteşte, cu ocazia Zilei Constituţiei, de iniţiativele USR precum Fără penali în funcţii publice sau reducerea numărului de parlamentari.

92 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Dan Barna de Ziua Constituţiei: USR va continua pe drumul reformării statului român

Mesajul lui Dan Barna, de Ziua Constituţiei: USR va continua pe drumul reformării statului român

„Nu renunţăm la reforme. În programul cu care am candidat la preşedinţia României am propus printre altele şi câteva direcţii de revizuire a Constituţiei şi reformă a sistemului politic. Amintesc acum doar iniţiativele care au primit un masiv sprijin popular: Fără Penali în Funcţii Publice, alegerea primarilor şi preşedinţilor de Consilii Judeţene în două tururi şi limitarea numărului de parlamentari la 300. Azi, de Ziua Constituţiei, reafirm hotârârea mea şi a USR de a continua pe drumul reformării statului român”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Liderul USR a precizat că membrii formaţiuni vor lupta pentru modernizarea România.

„ Acesta e mandatul pe care l-am primit de la voi şi nu ne vom opri niciun moment din a lupta pentru el. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acelaşi tip de oameni, asemeni vouă şi colegilor mei din USR, o vor moderniza”, a completat Barna.

Şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Constituţiei.

„Astăzi e Ziua Constituţiei, o zi în care auzim tot felul de lecţii de constituţionalism din partea diverşilor lideri politici. Având în vedere ultimii 15 ani, în această zi nu pot spune decât atât: La mulţi ani, Constituţie, îţi doresc să fii din ce în ce mai mult respectată de toată lumea, în litera şi în spiritul tău, nu după bunul plac!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barna,
usr,
constituţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici