Mihai Răzvan Ungureanu va deschide lista Forţa Civică pentru europarlamentare. Suntem în situaţia de a încurca toate calculele partidelor de dreapta

Mihai Răzvan Ungureanu va deschide lista Forţei Civice pentru europarlamentare, a decis Colegiul Director al FC. Preşedintele FC a declarat că partidul poate ”încurca” toate calculele partidelor de dreapta.

1488 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu va deschide lista Forţa Civică pentru europarlamentare. Suntem în situaţia de a încurca toate calculele partidelor de dreapta

Mihai Răzvan Ungureanu va deschide lista Forţa Civică pentru europarlamentare. Suntem în situaţia de a încurca toate calculele partidelor de dreapta (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că lista partidului pentru europarlamentare va fi depusă marţi sau miercuri la BEC, alături de cele 200.000 de semnături pe care le-a strâns partidul.

Ungureanu, care este şi senator, a precizat că el va ocupa primul loc pe lista partidului pentru europarlamentare, urmând ca la final să cedeze locul său.

"Deschid această listă girând numele care se vor aşeza pe poziţiile următoare până la 42, sunt reprezentate toate judeţele ţării, urmând ca la final să cedez locul unui alt membru al partidului prezent pe listă. Este o listă pe care doresc să se regăsească cele mai bune şi atractive nume ale partidului nostru", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a refuzat să precizeze numele persoanei care va ocupa locul doi pe lista FC pentru europarlamentare, menţionând că în momentul în care va fi depusă lista va fi aflată şi componenţa nominală a acesteia.

De asemenea, Ungureanu a arătat, întrebat ce scor speră să obţină FC la europarlamentare, că "doi europarlamentari ar fi prea puţin".

Ungureanu a mai spus că listele pentru europarlamentare au alături 200.000 de semnături pe care FC le-a strâns "fără ajutor exterior discret", adică fără a apela la primarii altor partide.

"Suntem în situaţia de a încurca toate calculele partidelor de dreapta", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici