Mihai Tudose: Sindromul Dragnea face victime

  • „Să ne pregătim să-i dăm iar dreptate lui Murphy: ”, scrie Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD, pe Facebook.
  • Acesta adaugă că „Sindromul Dragnea face victime”.
22064 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: Sindromul Dragnea face victime

„Se împlinesc 2 săptămâni de când PSD a câştigat alegerile. Învinşii se bat şi acum pe funcţii, în timp ce pandemia şi sărăcia fac ravagii în România reală”, scrie Mihai Tudose.

În opinia liderului social-democrat, marele câştigător din „ciocnirea inteligenţelor liberalo-pluseriste” e UDMR.

„Iar strategul de geniu Ludovic Orban încă se zbate pentru cea mai râvnită poziţie: preşedinţia Camerei Deputaţilor. Sindromul Dragnea face victime... Aşteptând lista groparilor ţării în anul de coşmar social ce ne aşteaptă, să ne pregătim să-i dăm iar dreptate lui Murphy: <Ce începe prost se termină şi mai prost>. Mai ales când perdanţii ignoră cu dispreţ mesajul românilor din 6 decembrie...”, conchide acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici