Mihail Dumitru, numit şeful Comisiei prezidenţiale pentru dezvoltarea agriculturii

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit, vineri, preşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România.

24 afișări
Imaginea articolului Mihail Dumitru, numit şeful Comisiei prezidenţiale pentru dezvoltarea agriculturii

Mihail Dumitru, numit şeful Comisiei prezidenţiale pentru dezvoltarea agriculturii (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit de şeful statului membru, preşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România.

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, în care şi-a prezentat bilanţul mandatului, că intenţionează ca de anul viitor să lucreze în structurile Comisiei Europene, la Bruxelles. "Deocamdată rămân în România, dar intenţia mea este ca undeva, anul viitor, să plec la Bruxelles", a spus Dumitru.

El a adăugat că miercuri seară i-a spus premierului Emil Boc că nu vrea să mai rămână în funcţie.

Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informându-l că se află pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mulţumindu-i pentru colaborare, el luându-şi cu această ocazie rămas bun de la şeful Guvernului.

El a fost înlocuit de deputatul PDL Valeriu Tabără.

Dumitru a venit la conducerea Ministerului Agriculturii din poziţia de negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru România, la Comisia Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici