Video Ministrul Tudorel Toader, activ pe Facebook în timpul citirii moţiunii la adresa sa: Am postat fotografii de la nunta lui Alexandru, baiatul cel mare | FOTO, VIDEO

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu unul dintre copiii săi, în timp ce se afla în plenul Camerei Deputaţilor, acolo unde se citea moţiunea simplă la adresa sa.

4583 afișări

UPDATE: Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, la Parlament, cu privire activitatea sa pe Facebook în timpul moţiunii simple împotriva sa, că a distribuit o postare a fiului cel mic, Teo, făcută la nunta fiului cel mare, Alexandru.

„Haideţi să vă spun de ce (am postat pe Facebook n.r.) Am postat fotografii de la nunta lui Alexandru, băiatul mai mare. Am văzut o fotografie pusă de Teo, cel mai mic. Fotografie care chiar mi-a plăcut şi am share-uit-o”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la Parlament.

Ministrul Tudorel Toader este un politician activ pe Facebook.

Multe din deciziile importante luate în calitate de ministru le-a anunţat pe pagina personală, iar uneori a surprins cu mesaje care se încheiau cu "Această postare va fi ştearsă peste o oră".

Internauţii care i-au comentat au avut, nu de puţine ori, surpriza să primească răspunsuri de la Ministrul Justiţiei.

Acum, în timp ce parlamentarul USR Stelian Ion citea moţiunea simplă la adresa sa, Tudorel Toader dădea share la o fotografie a unuia dintre băieţii săi, care apare alături de o tânără.

În circa 30 de minute, Toader a primit mai mult de 100 de like-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici