Mircea Ionescu Quintus: Ion Diaconescu a fost un om devotat partidului lui cum sunt puţini alţii

Fostul preşedinte al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX, că a aflat cu "adâncă durere" vestea morţii lui Ion Diaconescu, spunând că acesta a fost "un om devotat partidului lui cum sunt puţini alţii, un om care a suferit enorm".

339 afișări
Imaginea articolului Mircea Ionescu Quintus: Ion Diaconescu a fost un om devotat partidului lui cum sunt puţini alţii

Mircea Ionescu Quintus: Ion Diaconescu a fost un om devotat partidului lui cum sunt puţini alţii (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"L-am cunoscut personal şi l-am cunoscut bine. A fost un om cu totul deosebit, cinstit, devotat partidului lui cum sunt puţin alţii, un om care a suferit enorm pentru că şi-a păstrat încrederea în dreptate şi în partidul lui. Este un reper, printre puţinele care mai există şi cred că ar trebui să ne înclinăm în faţa memoriei lui şi să ne gândim că de astfel de exemple avem nevoie într-o lume care nu mai are nimic sfânt", a spus Mircea Ionescu Quintus, care a precizat că va fi prezent la funeraliile fostului lider ţărănist.

Fostul preşedinte al PNŢCD Ion Diaconescu a decedat, marţi seară, la vârsta de 94 de ani.

Ion Diaconescu fusese tratat recent la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni, din cauza cauza unor tulburări de ritm cardiac.

Fostul preşedinte al PNŢCD a fost externat în 3 octombrie din Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici