Mircea Toader, înlocuit la şefia PDL Galaţi. Mihai Capră, numit preşedinte interimar

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, marţi, că Mircea Toader a fost înlocuit la conducerea Organizaţiei judeţene PDL Galaţi, fiind numit preşedinte interimar Mihai Capră, fost secretar de stat în MAI.

1453 afișări
Imaginea articolului Mircea Toader, înlocuit la şefia PDL Galaţi. Mihai Capră, numit preşedinte interimar

Mircea Toader (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Blaga a făcut acest anunţ după şedinţa BPN al PDL.

Întrebat despre motivele înlocuirii lui Mircea Toader de la conducerea organizaţiei PDL Galaţi cu Mihai Capră, Vasile Blaga a spus că în fruntea acestei organizaţii este nevoie de un om care poate să readune structurile şi să le pregătească pentru alegerile din toamnă.

Blaga a spus că Mircea Toader va rămâne liderul deputaţilor PDL.

"Mircea Toader va rămâne liderul deputaţilor PDL, îşi va face datoria, dar nu poţi să faci foarte bine foarte multe lucruri. Este o boală a unora dintre colegi, poate e aşa şi în alte partide, de a avea 7-8 funcţii. Eu am propria mea experienţă: în momentul când am fost numit în 1997 secretar general al partidului, am renunţat la preşedinţia organizaţiei Bihor", a adăugat Vasile Blaga.

El a spus că la nivelul conducerii PDL este analizată activitatea tuturor organizaţiilor judeţene ale partidului în campanie şi în ziua referendumului şi că vor mai fi şi alte organizaţii unde liderii vor fi înlocuiţi.

"Analizând situaţia pe o machetă pe care o va da secretarul general astăzi (marţi - n.r.), trebuie să fim corecţi cu toate organizaţiile, nu acceptăm doar o prezentare a lor asupra problemelor pe care le au, a modalităţii în care lucrează", a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL a precizat că a cerut organizaţiilor judeţene să vină cu listele suplimentare electorale de la referendum şi că acestea să fie puse până vineri în format electronic pentru a fi comparate cu listele permanente.

Mircea Toader era preşedintele PDL Galaţi din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici