Miron Mitrea va fi şeful campaniei electorale a PSD pentru alegerile locale din Bucureşti

Social-democraţii s-au întâlnit luni seară pentru a lua primele măsuri după anunţarea susţinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei şi l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept şeful campaniei electorale a partidului pentru alegerilor locale din Bucureşti.

419 afișări
Imaginea articolului Miron Mitrea va fi şeful campaniei electorale a PSD pentru alegerile locale din Bucureşti

Miron Mitrea (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Mitrea a mai condus campania lui Cristian Diaconescu pentru Primăria Capitalei în 2008 şi pe cea a PSD de la alegerile parlamentare.

"Voi fi coordonatorul campaniei PSD pe Bucureşti şi implicit mă voi ocupa şi de campania candidatului Sorin Oprescu. În zilele următoare voi stabili echipa cu care voi lucra, urmează să am o discuţie şi cu Andrei Chiliman. Ne apucăm de treabă, deoarece urmează o campanie complicată pentru USL, nu este o treabă uşoară", a declarat pentru gandul.info Miron Mitrea, cel care spune că în alegerea sa pe lângă experienţă a contat şi încrederea.

"Victor Ponta m-a propus, Sorin Oprescu a fost de acord, la fel şi Crin Antonescu", a subliniat Mitrea.

"Cel care l-a dorit pe Mitrea şef de campanie a fost chiar Sorin Oprescu. Victor Ponta ne-a anunţat despre această intenţie a primarului Capitalei", au declarat surse din conducerea PSD.

O a doua mutare decisă luni seară o constituie stabilirea unor coordonatori pentru fiecare organizaţie a PSD din Bucureşti. Astfel, vicepreşedintele Titus Corlăţean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoiţă - Sectorul 3, Corina Creţu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 şi Ecaterina Andronescu de Sectorul 6.

"Eu voi răspunde pentru rezultatele filialei. Trebuie să ne apucăm de treabă", a declarat pentru gandul.info vicepreşedintele Robert Negoiţă.

De asemenea, s-a discutat şi posibila nominalizare a lui Ionuţ Vulpescu pentru funcţia de purtător de cuvânt al PSD Bucureşti.

O a treia măsură luată la nivel organizatoric o constituie întărirea echipei Secretariatului general la nivel naţional. La ultima şedinţă a Comitetului Executiv, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat activitatea Secretariatului General, afirmând că filialele nu sunt pregătite pentru alegerile de anul viitor. Pentru întărirea echipei de la Secretariatul General a fost propus Eugen Bejinariu care va ocupa funcţia de secretar executiv la nivel naţional pe probleme organizatorice. "Bejinariu se va ocupa şi de relaţia cu PSD Bucureşti", au declarat surse din conducerea PSD.

Echipa de campanie coordonată de Miron Mitrea urmează să fie definitivată în următoarele săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici