Mitrea: Având în vedere ce spune Iliescu, "om informat", probabil că Năstase va candida la şefia PSD

Senatorul PSD Miron Mitrea, a declarat joi la Realitatea TV că, având în vedere ceea ce spune Ion Iliescu, "un om informat", probabil că Adrian Năstase va candida la funcţia de preşedinte al partidului.

15 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Având în vedere ce spune Iliescu, "om informat", probabil că Năstase va candida la şefia PSD

Mitrea: Având în vedere ce spune Iliescu, "om informat", probabil că Năstase va candida la şefia PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Miron Mitrea a spus că, la congresul PSD, Mircea Geoană va candida pentru un nou mandat de preşedinte al partidului. El a adăugat că şi Adrian Năstase, actualul preşedinte al Consiliului Naţional al PSD este, de asemenea, "un candidat probabil" la şefia partidului.

"Din ce spune domnul Ion Iliescu, care este un om informat, Adrian Năstase va candida (la funcţia de preşedinte al PSD - n.r.)", a adăugat Miron Mitrea.

Totodată, senatorul PSD a spus că a discutat cu Cristian Diaconescu despre eventuala candidatură a acestuia la şefia partidului şi despre sprijinul pe care i l-ar acorda, dacă se înscrie în cursa pentru şefia PSD. Mitrea a menţionat că urmează ca Diaconescu să decidă dacă va candida la funcţia de preşedinte al PSD.

Întrebat dacă are informaţii despre posibilele candidaturi ale lui Dan Nica şi Liviu Dragnea la preşedinţia partidului, Miron Mitrea a răspuns negativ. El a adăugat că vor candida la funcţia de preşedinte al partidului toţi cei care îşi vor depune candidatura pentru acest post.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi că Adrian Năstase poate redeveni preşedinte al PSD, fiind unul dintre potenţialii candidaţi la preşedinţia partidului, el afirmând că l-ar susţine "fără îndoială" pentru această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici