Monica Macovei, despre discuţiile cu PNL pentru Primăria Capitalei: Noi excludem o alianţă cu PNL

Liderul M10, europarlamentarul Monica Macovei, a precizat, miercuri, că exclude o alianţă cu PNL pentru Primăria Capitalei, în timp ce Nicuşor Dan a declarat că nu exclude dialogul cu reprezentanţii PNL, deşi este sceptic şi nu susţine candidatura lui Ludovic Orban.

854 afișări
Imaginea articolului Monica Macovei, despre discuţiile cu PNL pentru Primăria Capitalei: Noi excludem o alianţă cu PNL

Liderii partidelor M10 şi Uniţi Salvăm nu exclud discuţiile cu PNL pentru Primăria Capitalei (Imagine: Balazs Attila / Mediafax Foto)

"Noi excludem o alianţă cu PNL pentru Primăria Capitalei", a precizat europarlamentarul Monica Macovei, la solicitarea MEDIAFAX.

La rândul său, Nicușor Dan, a declarat că nu exclude un dialog cu PNL, afirmând, însă, că este puţin probabil ca PNL "să vrea cu adevărat o schimbare de politică în administraţia din Bucureşti".

"Noi ne luptăm de 10 ani pentru un alt mod de a face politică, diferit de cel pe care l-a făcut toată lumea, inclusiv, PNL până acum. Credem că este puţin probabil ca PNL să vrea cu adevărat o schimbare de politică în administraţia din Bucureşti, dar, da, vom sta de vorbă, dar vrem să vedem şi programul şi oamenii, dar îmi este greu să cred că…", a declarat, la solicitarea MEDIAFAX, preşedintele Uniunea Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a afirmat că Uniunea Salvaţi Bucureştiul nu ar fi de acord să îl susţină actualul candidat al PNL, Ludovic Orban, "indiferent de programul acestuia".

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că nu exclude negocieri cu partidul lui Nicuşor Dan, Uniţi salvăm, sau cu cel al Monicăi Macovei, M10, pentru Primăria Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici