Năstase: Băsescu e interesat de deznodământul Congresului PSD, PDL vrea ca Geoană să câştige

Liderul PSD Adrian Năstase susţine, pe blog, că Traian Băsescu este interesat de deznodământul Congresului PSD, menţionând că în organizaţiile PDL din Dâmboviţa, Prahova şi Buzău se fac presiuni pentru ca Mircea Geoană să fie reales în fruntea social-democraţilor.

15 afișări
Imaginea articolului Năstase: Băsescu e interesat de deznodământul Congresului PSD, PDL vrea ca Geoană să câştige

Năstase: Băsescu e interesat de deznodământul Congresului PSD, PDL vrea ca Geoană să câştige (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nimeni nu trebuie să îşi facă iluzia că Traian Băsescu nu e interesat de deznodământul Congresului nostru. Iar celor care încă aveau dubii, le dau o informaţie: din ţară, mă sună tot mai mulţi colegi care îmi spun cât de mare este agitaţia la organizaţiile vecine, ale PDL. De exemplu, în Dâmboviţa (Florin Popescu), în Prahova (Roberta Anastase) şi în Buzau (Cezar Preda), se fac sedinţe în care li se transmite activiştilor PDL că trebuie să contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoană. Inclusiv prin presiuni şi promisiuni de orice fel către activul PSD, către aleşii noştri locali şi către parlamentari. Orice pentru front, orice pentru victorie", scrie Năstase, vineri, pe blog.

Năstase precizează că pentru adversarii PSD, "orice altă variantă decât Mircea Geoană ar fi un semn că PSD s-a schimbat, că a înţeles că trebuie să se întărească".

"Nu e primul semnal care îmi arată că aleşii noştri locali sunt presaţi de puterea portocalie. Dupa ce li s-au tăiat bugetele, după ce au început hărţuieli şi controale absurde, acum începe şi implicarea în activitatea internă de partid. Poate şi aceste lucruri sunt avertismente care ne arată că nu este în regulă să continuăm aşa. «Coada» lui Băsescu nu mai trebuie să fie lăsată în partid, fiindcă ne transformă, treptat, dintr-un partid adevărat într-o anexă, mai colorată şi mai agitată, a PDL", scrie Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici