Năstase: Cindrea a "aranjat" conferinţa PSD Sibiu

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, acuză, duminică, într-o postare pe blogul personal, faptul că la liderul PSD Sibiu a "aranjat" conferinţa judeţeană a PSD în avantajul lui Mircea Geoană, însă Ion Cindrea a declarat că reuniunea a fost "perfect statutară".

78 afișări
Imaginea articolului Năstase: Cindrea a "aranjat" conferinţa PSD Sibiu

Năstase: Cindrea a "aranjat" conferinţa PSD Sibiu (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Potrivit lui Năstase, la conferinţa judeţeană a PSD Sibiu - care s-a ţinut în această săptămână şi pe care o cataloghează drept "adunare aranjată" - a fost interzis accesul în sală a membrilor care şi-au permis să critice conducerea locală.

Totodată, afirmă Năstase pe blog, respectivul for de conducere al PSD Sibiu a decis, în mod nestatutar şi încălcând hotărârea adoptată în 4 februarie la reuniunea Consiliului Naţional de la Bucuresti, să nu includă în lista de delegaţi pe unii membri ai Consiliului National aleşi la Congresul anterior.

"Motivul? Nu-l cunosc dar se pare că lui Ioan Cindrea (preşedintele PSD Sibiu, n.r.) i s-a promis funcţia de vicepreşedinte al partidului in «echipa» Mircea Geoană", arată Năstase pe blog.

El critică, de altfel, şi modul în care a fost organizată Conferinţa judeţeană a PSD Sibiu.

El acuză, totodată, faptul că, PSD Sibiu a fost una dintre organizaţiile PSD cu rezultate "slabe" şi constată faptul că, deşi a criticat deseori organizaţiile mari şi "baronii locali" care aduc voturi partidului, a ignorat organizaţiile mici, care, "din cluburi locale, au devenit, în anumite cazuri, găşti locale".

Liderul PSD Sibiu, Ion Cindrea a precizat, duminică, că reuniunea social-democrată a fost "perfect statutară" şi că nu comentează "problemele PSD" în presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici