Năstase, la Congres: Acceptaţi sprijinul meu pentru Victor Ponta şi o echipă înnoită

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, le-a spus, sâmbătă, delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului, să accepte sprijinul său pentru Victor Ponta şi o echipă înnoită a PSD.

17 afișări
Imaginea articolului Năstase, la Congres: Acceptaţi sprijinul meu pentru Victor Ponta şi o echipă înnoită

Năstase, la Congres: Acceptaţi sprijinul meu pentru Victor Ponta şi o echipă înnoită (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Năstase a luat cuvântul după discursurile celor trei candidaţi la funcţia de secretar general al partidului.

El a anunţat că îl sprijină pe Victor Ponta la preşedinţia PSD şi că militează pentru o echipă înnoită de conducere, solicitându-le delegaţilor să se uite cu "atenţie" pe lista candidaturilor la funcţiile de vicepreşedinte, pentru a-i asigura lui Ponta o echipă competentă.

"Sunt colegi care m-au rugat şi mi-au spus să nu-mi retrag candidatura. Mi-au spus că ar fi utilă şi necesară. Le-am răspuns că, în opinia mea, e nevoie de o schimbare le nivelul PSD şi al opiniei publice. Acceptaţi spijinul meu pentru Victor Ponta şi pentru o echipă înnoită", a spus Năstase.

El a făcut un apel la delegaţi să privească cu atenţie lista de candidaţi la funcţia de vicepreşedinte, arătând că echipa Ponta, dacă acesta va fi ales, va trebui să fie competentă, astfel încât PSD să formeze un Guvern din umbră.

"Aş vrea să nu concurez cu discursurile candidaţilor. Am venit pentru a saluta gesturile anumitor colegi. M-a impresionat gestul lui Miron Mitrea, al lui Radu Mazăre. Îi mulţumesc lui Cristi Diaconescu pentru discursul bun, îi mulţumesc lui Mircea Geoană pentru eforturile din ultimii cinci ani", a spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici