Negoiţă îi cere lui Boc măsuri care se încurajeze mediul de afaceri

Primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, i-a cerut, duminică, premierului Emil Boc, în timpul reuniunii organizaţiei PDL Bucureşti, să prezinte măsuri clare, menite să încurajeze mediul de afaceri.

47 afișări
Imaginea articolului Negoiţă îi cere lui Boc măsuri care se încurajeze mediul de afaceri

Negoiţă îi cere lui Boc măsuri care se încurajeze mediul de afaceri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am o sugestie pentru primul ministru: vă rog să ieşiţi cu câteva măsuri clare pe care să le priceapă orice cetăţean, care să încurajeze afacerile în această ţară", a spus Liviu Negoiţă la reuniunea reprezentanţilor PDL Bucureşti la care a fost prezent şi premierul Emil Boc.

Negoiţă a precizat apoi, pentru MEDIAFAX, că premierul ar trebui să prezinte "măsuri clare pentru mediul de afaceri, pe care să le priceapă oamenii".

"Cred că în capitalism oamenii de afaceri, cei care aduc venituri la buget, sunt foarte importanţi", a spus Liviu Negoiţă arătând că el susţine în continuare eliminarea şi reducerea unor taxe.

El a spus că "încă au rămas" foarte multe taxe în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici