Nicuşor Dan acuză un vicepreşedinte AEP, Mituleţu, că "vrea cu orice chip să facă rău USR pentru a se remarca"/ Răspunsul celui vizat: "E foarte aproape numele Mituleţu cu Muhuleţ"

Liderul USR Nicuşor Dan a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, potrivit unor informaţii neoficiale, un vicepreşedinte AEP, el nominalizându-l în acest sens pe Constantin-Florin Mituleţu-Buică, „vrea cu orice chip să facă rău USR” pentru a se remarca în competiţia pentru şefia AEP.

1324 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan acuză un vicepreşedinte AEP, Mituleţu, că "vrea cu orice chip să facă rău USR pentru a se remarca"/ Răspunsul celui vizat: "E foarte aproape numele Mituleţu cu Muhuleţ"

Nicuşor Dan acuză un vicepreşedinte AEP, Mituleţu, că "vrea cu orice chip să facă rău USR pentru a se remarca"

Întrebat cine a spart sediul AEP, Nicuşor Dan a precizat: „Din informaţii neoficiale înţeleg a dispărut un CD. Asta e ce am aflat eu neoficial că s-ar fi întâmplat”.

„La fel, din informaţii neoficiale, este un domn vicepreşedinte, dacă nu mă înşel Mituleţu, care vrea cu orice chip să facă rău USR. Dar este o simplă speculaţie la momentul acesta”, a adăugat Nicuşor Dan.

Întrebat care ar fi scopul vicepreşedintelui AEP, liderul USR a răspuns: „E o competiţie pentru cine să fie preşedintele AEP şi cine se dovedeşte mai util actualei puteri. Probabil îşi închipuie că are o şansă mai mare”.

În acest moment AEP are doi vicepreşedinţi, respectiv Constantin-Florin Mituleţu-Buică şi Marian Muhuleţ.

Vicepreşedinte AEP, despre acuzaţiile lui Nicuşor Dan: Se află în eroare; poate a confundat numele

Vicepreşedintele AEP Constantin-Florin Mituleţu-Buică a respins, marţi, acuzaţiile aduse de liderul USR Nicuşor Dan, că ar vrea să facă rău cu orice chip USR, afirmând că documentele AEP sunt semnate de celălalt vicepreşedinte, dar poate Nicuşor Dan a făcut o confuzie de nume, fiind ”într-o eroare”.

"Nimic din ceea ce spune nu este real. Eu nu semnez şi nu am semnat corespondenţa cu USR sau USB, nici pentru locale, nici pentru parlamentare şi nu am făcut sesizarea la Parchet pentru că toate documentele şi semnătura pentru preşedinte o are celălalt vicepreşedinte, Marian Muhuleţ. Dar e foarte aproape numele Mituleţu cu Muhuleţ. (...) Dânsul (liderul USR, Nicuşor Dan – n.r.) se află într-o eroare", a declarat pentru MEDIAFAX vicepreşedintele AEP Constantin-Florin Mituleţu-Buică.

El a respins acuzaţiile potrivit cărora vizează funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente.

"Sunt vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, mai am încă şase ani din mandate… Nu văd de unde să apară o astfel de informaţie", a adăugat Mituleţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici