Nicuşor Dan, preferat de peste 86% dintre membrii USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei

USR Bucureşti a derulat o consultare internă, în intervalul 8-11 octombrie, în urma căreia a rezultat că peste 86% dintre membrii organizaţiei vor ca partidul să îl susţină pe Nicuşor Dan în calitate de candidat independent la Primăria Generală a Capitalei.

192 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, preferat de peste 86% dintre membrii USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei

Peste 86% dintre membrii USR Bucureşti îl preferă pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei

„Democraţia internă şi promovarea competenţei sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR Bucureşti a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluţia pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care şi-au exprimat o opţiune vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureştiului”, arată filiala USR Bucureşti pe pagina de Facebook.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susţin pe Nicuşor Dan, 3,78% pe Dragoş Dragoteanu şi 10,12% pe Mihnea Bărbulescu, potrivit sursei citate.

Sursa menţionată mai spune că la consultare şi-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1.917.

Rezultatele consultării vor fi prezentate, duminică, în cadrul Conferinţei Municipiului Bucureşti şi apoi va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor.

USR se va întruni în Comitet Politic pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel încât formaţiunea să poată susţine şi candidaţi independenţi la alegeri, respectiv pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Pe 16 septembrie, deputatul Nicuşor Dan a anunţat că s-a înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului pentru Primăria Capitalei.

De asemenea, Vlad Voiculescu este candidatul PLUS la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici