Noul preşedinte interimar al PSD: Sper ca perioada excluderilor să fie depăşită. E posibilă o etapă a includerilor

Marcel Ciolacu a declarat că în prima întrunire a comitetului de organizare a PSD, de miercuri, au fost discutate probleme administrative pentru organizarea, în februarie, a unui Congres ordinar şi că speră că perioada excluderilor să fie depăşită.

572 afișări
Imaginea articolului Noul preşedinte interimar al PSD: Sper ca perioada excluderilor să fie depăşită. E posibilă o etapă a includerilor

Noul preşedinte interimar al PSD: Sper ca perioada excluderilor să fie depăşită. E posibilă o etapă a includerilor

„Nu s-a vorbit absolut nimic, în momentul acesta, de luat măsuri. Noi avem un mandat foarte clar de a face o analiză şi de a organiza Congresul ordinar al partidului. Nu avem, cel puţin în Comitetul Executiv de ieri, nu s-a luat şi nu am primit de la colegii noştri alte atribuţii de a primi pe cineva în partid, de a da afară pe cineva din partid. Oricum, cât o să fiu eu, sper ca această etapă a excluderilor să fie depăşită. E posibilă o etapă a includerilor", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

În urma schimbării conducerii PSD, s-a discutat, miercuri dimineaţa, despre pregătirea unui calendar de alegeri în fiecare organizaţie şi a unui Congres ordinar, în februarie.

„Am avut o primă întrunire a comitetului de organizare a PSD. În afară de deciziile administrative, am început să conturăm un calendar de alegeri în fiecare organizaţie şi toţi paşii care trebuie parcurşi să ne încadrăm în termenul totuşi, ridicat şi invocat şi cerut de marea majoritate a colegilor noştri, ca în februarie să aibă loc un Congres ordinar”, a completat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a preluat interimar şefia PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat din funcţie, aproape de finalul unui CEx de aproximativ şase ore.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
congres,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici