Oprescu: Mă îngrijorează clasa politică în general. Unii sunt deasupra resurselor medicale

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi că îl îngrijorează ce se întâmplă cu clasa politică în general, apreciind că unii politicieni sunt "deasupra resurselor medicale", remarca fiind făcută după ce, răspunzând unei întrebări, a precizat că nu se amestecă în situaţia internă din PSD.

162 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Mă îngrijorează clasa politică în general. Unii sunt deasupra resurselor medicale

Sorin Oprescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat despre cum vede tensiunile din PSD privind retragerea sprijinului pentru preşedintele Senatului, Mircea Geoană, Oprescu a răspuns: "La fel ca toată lumea, dar nu mă amestec. Am stat 17 ani în partidul ăla şi ar fi nefairplay să-mi exprim o părere, având în vedere că de trei ani de zile am fost şi rămân în poziţia de independent. Dacă sunt susţinut de USL la alegerile pentru Primărie, asta nu înseamnă că mă amestec".

El s-a declarat însă îngrijorat de clasa politică în general.

"Sunt îngrijorat ce se întâmplă cu clasa politică în general, pentru că îmi dau seama că unii sunt deasupra resurselor medicale", a spus Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici