Organizaţia Noua Dreaptă vrea să-şi înfiinţeze partid

Şeful organizaţiei Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a depus, joi, la registratura Tribunalului Bucureşti, aproximativ 30.000 de semnături pentru înfiinţarea partidului.

934 afișări
Imaginea articolului Organizaţia Noua Dreaptă vrea să-şi înfiinţeze partid

Troiţă maramureşeană de tip cruce celtică, ridicată în centrul Bucureştiului (http://www.nouadreapta.org)

Tudor Ionescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că înfiinţarea partidului urmăreşte "salvarea statului român".

"Scopul principal al partidului va fi salvarea statului şi neamului românesc. Avem un program cu 25 de puncte care vor propulsa România printre primele 15 state ale lumii", a declarat Tudor Ionescu.

Acesta a adăugat că printre cele 25 de puncte se află cele privind unirea cu Moldova după principiul RDG-RFG, stoparea declinului demografic, confiscarea averilor ilicite şi anularea privatizărilor frauduloase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici