Palada, consilier al lui Ponta, a împărţit presei tricouri cu mesajul : "Antiguvernamentesc, deci transmit" - FOTO

Consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului, Mirel Palada, a înmânat mai multor jurnalişti acreditaţi la Guvern tricouri inscripţionate cu sloganul "Antiguvernamentesc, deci transmit", spunând că acest cadou le va aminti acelor ziarişti că le reproşează o atitudine antiguvernamentală.

728 afișări
Imaginea articolului Palada, consilier al lui Ponta, a împărţit presei tricouri cu mesajul : "Antiguvernamentesc, deci transmit" - FOTO

Mirel Palada (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Tricourile au fost împărţite după conferinţa de presă susţinută de premierul Victor Ponta, la finalul şedinţei de guvern.

La finalul briefingului de presă susţinut de către premier, Palada a împărţit jurnaliştilor prezenţi câte un tricou albastru care avea pe faţă cinci şiruri cu şase coloane formate din litere majuscule albe : "ANTIGU', "VERNAM", "ENTESC", "DECITR" şi "ANSMIT". Puse cap la cap şi despărţite în cuvinte, literele formează: "Antiguvernamentesc, deci transmit", o parafrazare a celebrului dicton al filosofului francez René Decartes "Cogito, ergo sum!"(Gândesc, deci exist).

Consilierul guvernamental a precizat că tricourile sunt achiziţionate din banii săi şi că nu l-a informat pe premierul Ponta de iniţiativa sa, dar că este un gest pe care şi-l asumă.

Câţiva jurnalişti nu au apreciat mesajul consilierului şi au refuzat să primească tricoul, iar alţi ziarişti au păstrat tricoul, considerând gestul ca fiind unul insolit, dar au contestat mesajul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici