Paleologu şi-a depus candidatura din partea PDL pentru Primăria Sectorului 1. Ce mesaj i-a transmis adversarului său Chiliman

Theodor Paleologu (PDL) şi-a depus, marţi, candidatura pentru Primăria Sectorului 1, acesta declarând că este "prea fraier" să ia "şpagă", "foarte zgârcit cu banul public" şi încăpăţânat, în sensul că îşi duce proiectele până la capăt.

395 afișări
Imaginea articolului Paleologu şi-a depus candidatura din partea PDL pentru Primăria Sectorului 1. Ce mesaj i-a transmis adversarului său Chiliman

Theodor Paleologu (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Întrebat despre atuurile sale, democrat-liberalul a afirmat, după ce şi-a depus candidatura, că nu vrea să vorbească despre el, ci vrea să vorbească despre preocupările oamenilor, despre nevoile sectorului şi despre viziunea sa asupra dezvoltării acestui sector.

"Despre mine să vorbească alţii. Eu nu pot vorbi, eventual, decât despre defectele mele, nu despre calităţile mele", a ţinut să precizeze Paleologu.

Chestionat care sunt nevoile sectorului al cărui edil doreşte să devină, el a menţionat ordinea publică, locurile de parcare şi câinii comunitari.

În ceea ce priveşte ordinea publică, acesta a spus că aceasta înseamnă siguranţa cetăţenilor, prezenţa poliţiştilor pe străzi. "Trebuie ca poliţiştii, în proporţie de peste jumătate, să fie în stradă, în pieţe, unde e un potenţial de infracţionalitate", a susţinut Paleologu.

Candidatul a apreciat că în acest sector se aplică sancţiuni "foarte drastice şi consistente" pentru maşinile parcate în locuri nepermise. "Nu cred că e corect să se procedeze astfel atâta vreme cât nu sunt suficiente parcări", a fost de părere deputatul PDL.

Referitor la câinii comunitari, el a susţinut că este necesară o colaborare foarte strânsă între primarul de sector şi Primăria Generală şi că trebuie o viziune de ansamblu pentru rezolvarea acestei probleme.

Pe de altă parte, Theodor Paleologu şi-a declarat speranţa că Primăria Sectorului 1 va reveni cât mai curând în fostul sediu, care este monument istoric, în Banu Manta.

Întrebat despre mesajele pe care le adresează contracandidatului său, liberalul Andrei Chiliman, Theodor Paleologu a spus că îi transmite "multă simpatie".

Acesta a spus că este vecin cu Chiliman şi că regretă faptul că, atunci când a fost ministru al Culturii, nu i-a dat un premiu lui Chiliman pentru felul în care a restaurat casa sa de pe strada Armenească.

"Îl cunosc de foarte multă vreme, de peste 20 de ani, avem mulţi prieteni comuni, am numai sentimente bune la adresa lui şi mi-aş dori să fie senator al Sectorului 1 începând din toamnă. Oricum, dacă ţine de mine îl voi ajuta", a spus candidatul PDL.

Theodor Paleologu a venit la Biroul electoral de circumscripţie al Sectorului 1 cu bicicleta. Plecat la ora 11:00 din Piaţa Victoriei, din dreptul casei Oromolu, Paleologu a sosit la sediul Primăriei Sectorului 1 însoţit de câţiva susţinători, la rândul lor pe bicicletă, printre care şi democrat-liberalul Costică Canacheu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici