Panouri cu mesaje "din dragoste pentru Guvernul Ponta", amplasate de TDL la Cluj-Napoca

Reprezentanţii Tineretului Democrat-Liberal (TDL) Cluj-Napoca au amplasat, vineri, în centrul oraşului, două panouri pe care trecătorii să scrie, pe inimioare roşii, mesaje "din dragoste pentru Guvernul Ponta", acţiunea fiind organizată de Valentine's Day.

322 afișări
Imaginea articolului Panouri cu mesaje "din dragoste pentru Guvernul Ponta", amplasate de TDL la Cluj-Napoca

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Mai mulţi membri ai TDL Cluj-Napoca au amplasat, vineri, pe Bulevardul Eroilor din municipiu, în faţa sediilor PSD, PNL şi PDL, două panouri pe care au pus o poză trucată a premierului Victor Ponta cu un nas lung, iar trecătorii au putut să lipească pe ele mesaje scrise pe inimioare roşii.

Acţiunea s-a intitulat "Din dragoste pentru Guvernul Ponta" şi a durat două ore.

Printre mesajele scrise se numără "Plecaţi cât mai repede", "Victore, vrei să fii plagiatorul meu?", "Frunză verde şi-o lalea, Ponta dă-ţi demisia", "Jos Guvernul Ponta, ne-am săturat de voi", "Ruşine", "Domnule Ponta, nu mai minţiţi, dispăreţi din politică".

Liderul TDL Cluj, Radu Moisin, a declarat că în ultimele zile România nu este guvernată, contând mai mult scandalurile din USL decât situaţia oamenilor.

"Noi, cei de la TDL, vrem să fim o platformă pentru vocea cetăţenilor nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în România. Faptul că de Valentine's Day, în loc să se gândească la chestiuni romantice, românii sunt apăsaţi de grija traiului de zi cu zi pe noi ne face datori să ieşim în mijlocul cetăţenilor şi să îi ajutăm să îşi transmită mesajele «din dragoste pentru Guvernul Ponta». Avem şi noi un mesaj pentru Guvernul Ponta, şi anume să plece urgent din fruntea ţării, pentru că fiecare zi în plus în care USL-ul rămâne la guvernare este una pierdută pentru România", a spus Moisin.

Toate mesajele scrise de clujeni - peste 200, conform reprezentanţilor TDL - vor fi depuse la Prefectura Cluj pentru a fi transmise premierului Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici