PDL Cluj: La dezbatere au fost invitaţi doar Geoană şi Antonescu, nu şi Cernea

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la dezbaterea publică ce va fi organizată, sâmbătă, la Cluj-Napoca, au fost invitaţi, alături de Traian Băsescu, doar candidaţii Mircea Geoană şi Crin Antonescu, nu şi Remus Cernea.

24 afișări
Imaginea articolului PDL Cluj: La dezbatere au fost invitaţi doar Geoană şi Antonescu, nu şi Cernea

PDL Cluj: La dezbatere au fost invitaţi doar Geoană şi Antonescu, nu şi Cernea (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a fost invitat să participe şi Remus Cernea, candidat la Preşedinţie din partea Partidului Verde, Buda a spus că acesta nu a fost chemat la dezbatere.

Candidatul Partidului Verde, Remus Cernea, a susţinut, sâmbătă, într-o declaraţie pentru MEDIAFAX, că va participa şi el, alături de Traian Băsescu şi Crin Antonescu, la dezbaterea publică programată pentru ora 15.00, la Cluj.

Cernea a susţinut că a vorbit cu staff-urile de campanie ale PDL şi PNL, căzându-se de acord ca dezbaterea publică să aibă loc la ora 15.00, şi spunea că este în drum spre Cluj şi că este pregătit să meargă la dezbatere.

Candidaţii la alegerile prezidenţiale Traian Băsescu şi Crin Antonescu participă, sâmbătă, la o dezbatere publică care urmează să fie organizată, de la ora 15.00, la un hotel din Cluj-Napoca.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană, a declarat că sâmbătă va merge la acţiunile de campanie programate la Brăila şi Tulcea şi a lansat invitaţia ca o dezbatere între candidaţi să aibă loc miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici