PDL: Doamna Thatcher rămâne un simbol şi un exemplu pentru orice politician de dreapta din lume

Partidul Democrat Liberal îşi exprimă regretul profund faţă de încetarea din viaţă a fostului premier britanic Margaret Thatcher, menţionând că aceasta rămâne un simbol şi un exemplu pentru orice politician de dreapta din lume.

255 afișări
Imaginea articolului PDL: Doamna Thatcher rămâne un simbol şi un exemplu pentru orice politician de dreapta din lume

Margaret Thatcher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit PDL, Thatcher a fost "un adevărat simbol al dreptei şi al luptei anti-comuniste".

"Astăzi a încetat din viaţă un campion al măsurilor curajoase de dreapta care au condus la repunerea pe şine a Regatului Unit în momente grele ale istoriei sale. Doamna Margaret Thatcher a fost un prim-ministru care a contribuit la recăpătarea demnităţii poporului său şi a reuşit să facă din Marea Britanie una dintre cele mai puternice economii din lume. Doamna Margaret Thatcher rămâne un simbol şi un exemplu pentru orice politician de dreapta din lume", se arată într-un comunicat PDL remis agenţiei MEDIAFAX.

Democrat-liberalii afirmă că Thatcher a fost una dintre marile personalităţi ale luptei anti-comuniste din anii ’80, alături de Papa Ioan Paul al II-lea şi preşedintele SUA Ronald Reagan.

"Ca premier al unuia dintre cele mai puternice state din lume, doamna Thatcher a fost una dintre marile personalităţi ale luptei anti-comuniste din anii ’80, alături de Papa Ioan Paul al II-lea şi preşedintele SUA Ronald Reagan. În conştiinţa poporului român, doamna Margaret Thatcher va rămâne totdeauna drept o forţă a binelui şi adevărului care a reuşit să învingă comunismul din Europa de Est", se arată în comunicatul PDL.

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a murit în urma unui atac cerebral, informează BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici