PDL şi-a landat eurocandidaţii cu sloganul "Europa în fiecare casă", pe acorduri de muzică populară

Democrat-liberalii şi-au prezentat, duminică, la Sala Palatului, candidaţii la alegerile europarlamentare din 25 mai, sloganul campaniei fiind "Europa în fiecare casă!", liderii partidului lansând atacuri la adresa PSD şi PNL.

885 afișări
Imaginea articolului PDL şi-a landat eurocandidaţii cu sloganul "Europa în fiecare casă", pe acorduri de muzică populară

PDL şi-a landat eurocandidaţii cu sloganul "Europa în fiecare casă", pe acorduri de muzică populară (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Discursurile liderilor PDL şi a candidaţilor la europarlamentare au fost însoţite de recitaluri ale unor cântăreţi de muzică populară precum Sofia Vicoveanca, Constantin Enceanu şi Aurel Tămaş.

Daniel Buda, aflat pe locul cinci pe lista PDL, a declarat în discursul său că "România este condusă, astăzi, de un PSD iresponsabil, de un PNL duplicitar" şi a adăugat că liderul liberal Crin Antonescu este în continuare la guvernare, prin oamenii pe care îi are în deconcentrate. El a mai spus că guvernarea Ponta-Antonescu este cea mai proastă din cele pe care le-a avut România.

Şi Traian Ungureanu a ţinut să arate că lista PDL a fost făcută numai cu gândul la "familie", şi anume la familia Partidului Popular European. "Uitaţi-vă pe liste, e plin ochi de rude. Ne-a stat mintea numai la familie, iar familia noastră este Partidul Popular European, asta este diferenţa, ceilalţi vor divorţul de Europa", a comentat Traian Ungureanu.

El a adăugat: "În cazul unei victorii a stângii, în fiecare casă din Europa vom avea şomaj franţuzesc şi frig rusesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici