Piedone: Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an / Voi merge şi eu pe teren zi şi noapte, pentru că aşa nu se mai poate

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat Poliţiei Locale mărirea efectivelor din teren, care să efectueze ample acţiuni pentru a restabili ordinea publică. „Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an”, spune Cristian Popescu Piedone.

1341 afișări
Imaginea articolului Piedone: Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an / Voi merge şi eu pe teren zi şi noapte, pentru că aşa nu se mai poate

Piedone: Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an / Voi merge şi eu pe teren zi şi noapte, pentru că aşa nu se mai poate

„Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an! Avem toleranţa 0 pentru cei care nu respectă legea! Am demarat ample acţiuni pe raza sectorului, pentru a ne asigura că cetăţenii sunt în siguranţă! Vom face şi controale în trafic, alături de Poliţia Naţională, atât ziua, dar şi în cursul nopţii! Ne vom asigura că şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor interzise sunt sancţionaţi pe măsura! Trebuie să restabilim ordinea publică în Sectorul 5! Cei care încalcă legea, vor fi pedepsiţi! Voi merge şi eu pe teren zi şi noapte, pentru că aşa nu se mai poate! Toţi cei care locuiesc sau desfăşoară activităţi comerciale în Sectorul 5 trebuie să respecte legea şi reguli de bun simţ! Cine nu se conformează este liber să-şi facă viză de flotant în alt sector sau în afara Bucureştiului!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Vineri, în jurul orelor 10.30, în incinta Pieţei Rahova, a avut loc un conflict fizic în care a fost implicat Stana Cornel - Director Executiv Direcţia de Ordine Publică şi Circulaţie pe Drumurile Publice.

„Mai exact, la ora sus amintită, Stana Cornel a fost informat verbal de către o parte din comercianţi că în incinta pieţei, în zona magazinului Economat, se află o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 40 de ani, care are în posesie un cuţit cu lama de circa 17-18 cm. Colegul nostru s-a deplasat în zona indicata, a somat persoana în cauza, dar acesta a răspuns cu ameninţări cu cuţitul şi implicit cu loviri repetate cu pumnii şi picioarele, provocându-i lui Cornel Stana contuzii în zona capului şi picioarelor, care necesită 10-14 zile de îngrijiri medicale. După aplicarea loviturilor, cu ajutorul colegilor de la Serviciul Ordine Publică şi Operaţiuni Rapide, persoana recalcitrantă a fost încătuşată şi predată la faţa locului Secţiei 19 de Poliţie, urmare a apelării numărului unic de urgenţă 112”, potrivit comunicatului de presă.

De asemenea, mai arată P4rimăria Sectorului 5, echipajul de la Serviciul Operaţiuni Rapide a surprins sâmbătă două persoane care sustrăgeau poliester de la un bloc din Şos. Sălaj - intersecţie cu str. Teliţa, aflat în reabilitare. Persoanele au fost predate pe bază de Proces verbal la Secţia 19, pentru continuarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
piedone,
sectorul 5,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici