Plumb: Suntem de acord cu Codul Fiscal în forma adoptată de Parlament. Soluţia, comunicată de premier

Liderii coaliţei sunt de acord cu Codul Fiscal în forma adoptată de Parlament, a anunţat preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, precizând că "modalitatea de soluţionare" a acestei chestiuni, în urma retrimiterii legii spre reexaminare, va fi comunicată de premierul Victor Ponta.

711 afișări
Imaginea articolului Plumb: Suntem de acord cu Codul Fiscal în forma adoptată de Parlament. Soluţia, comunicată de premier

Plumb: Suntem de acord cu Codul Fiscal în forma adoptată de Parlament. Soluţia, comunicată de premier (Imagine: Shutterstock)

La finalul şedinţei coaliţiei, preşedintele interimar al PSD a precizat că premierul a fost informat în legătură cu decizia coaliţiei şi s-a stabilit ca el să comunice "modalitatea de soluţionare".

Premierul Victor Ponta nu a participat, luni, la şedinţa coaliţiei, pentru că se află în Turcia ca să efectueze un control medical ca urmare a operaţiei suferite la genunchi, a anunţat preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb.

Ea a precizat că starea de sănătate a premierului este foarte bună şi va reveni în România în seara zilei de luni.

Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Parlamentului spre reexaminare proiectul legii Codului Fiscal, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după o "riguroasă analiză" a implicaţiilor asupra bugetului consolidat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici