PNL a anulat marşul de protest care urma să aibă loc în Capitală, după tragedia din Clubul Colectiv. Şedinţa BPN al PSD, de asemenea anulată

PNL a anunţat, sâmbătă, anularea marşului de protest programat să se desfăşoare de la ora 11.00 în Capitală, liberalii exprimând "adâncul regret" pentru tragedia care a avut loc vineri seară şi transmiţând condoleanţe familiilor îndoliate. Totodată, şedinţa BPN al PSD programată pentru astăzi a fost anulată, conducerea formaţiunii luând această decizie în semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte în Bucureşti.

1396 afișări
Imaginea articolului PNL a anulat marşul de protest care urma să aibă loc în Capitală, după tragedia din Clubul Colectiv. Şedinţa BPN al PSD, de asemenea anulată

PNL a anulat marşul de protest care urma să aibă loc în Capitală, după tragedia din Clubul Colectiv. Şedinţa BPN al PSD, de asemenea anulată

"Având în vedere tragedia petrecută în cursul serii de vineri, 30 octombrie 2015, în Capitală, organizarea marşului de protest anunţat a se desfăşura începând cu ora 11.00 (de la Piaţa Victoriei/sediul Guvernului la sediul Ministerului Afacerilor Interne) a fost anulată", a anunţat PNL.

Partidul Naţional Liberal "îşi exprimă adâncul regret pentru tragedia care a avut loc şi transmite condoleanţe familiilor îndoliate".

"Pentru a le fi alături celor răniţi, Partidul Naţional Liberal se alătură campaniei pentru donare de sânge în Capitală şi le recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor care ar fi luat parte la acest marş să se îndrepte către centrele pentru donare de sânge", mai transmite Biroul de presă al PNL.

PNL anunţase vineri intenţia de a organiza, sâmbătă, o acţiune de protest în Bucureşti, pentru a cere demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Şedinţa BPN al PSD a fost anulată

Şedinţa BPN al PSD, programată să aibă loc, la ora 11.00, la Vişeu de Sus, Maramureş, a fost, de asemenea, anulată, conducerea formaţiunii luând această decizie în semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte în Bucureşti.

"În semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute azi-noapte în Bucureşti, conducerea Partidului Social Democrat a decis anularea şedinţei BPN, anunţată astăzi la ora 11.00, la Vişeu de Sus, Maramureş", a anunţat Biroul de Presa al PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că este alături de familiile celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de vineri seara din centrul Capitalei şi transmite compasiunea sa faţă de răniţi, precizând că este "un moment greu pentru noi toţi".

"În centrul Capitalei s-a petrecut o tragedie. Au murit oameni, au fost raniţi oameni. Tineri care au plecat de acasă să asculte muzică sunt la spital sau nu mai sunt deloc.E un eveniment trist pentru întreaga ţară, e un moment greu pentru noi toţi", a scris Dragnea pe Facebook.

Liderul PSD mai spune că este alături de familiile celor pierduţi şi îşi exprimă compasiunea faţa de cei răniţi. "Suferinţa lor ne afectează pe toţi. Îi asigur pe toţi cei care suferă că nu voi sta cu mâinile în sân. Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca Guvernul şi celelalte autorităţi care au responsabilitatea salvarii oamenilor să acţioneze rapid şi eficient", mai spune Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici